torsdag 31 maj 2012

Sista stickkaféet

Det har varit säsongsavslutning på vårens stickkafé i butiken och det var så roligt även om det också känns lite vemodigt att behöva vänta en hel sommar på att få träffa alla igen. Fast jag har ju faktiskt turen att numera jobba i butiken så förhoppningsvis kommer mina vänner förbi under sommaren^^
Ikväll hade vi iallafall mycket trevligt tillsammans med vin, hembakat och massa skratt. Precis som det ska vara.

Ikväll virkade jag vidare på min tröja i cotton bamboo batik och jag hoppas att jag snart blir färdig för jag vill ha den på mig nu för den blir så fin^^
Jag gör den inte i den färgen som bilden nedan visar utan jag valde en grön, rosa och gul melering. Tröjan har trekvartsärm så ville jag ha en "höstfärg" så att den passar även under våra långa mörka månader. Jag funderar dock på att göra en väst efter att jag är klar med tröjan och isåfall kommer jag nog använda denna fina blågrön-lila melering för det är ju egentligen mina färger, men det tar vi senare. Tröja först^^

Nej, nu ska jag sluta svamla här på bloggen och packa ner virkningen igen och sova gott efter vår lilla vinkväll. Imorgon blir det jobb igen och det ska bli roligt som vanligt^^
Godnatt mina vänner!2 kommentarer:

Lillstrumpan sa...

Det låter som en härlig kväll!

Jag kikade egentligen mest in för att säga tack för sykitet som jag vann. Det kom på posten idag och innehöll så många fina grejer! Kommer definitivt att ha nytta av sakerna. Tack igen!

Cecilia sa...

Lillstrumpan: Vad glad jag blev att du blev nöjd!
Ha en skön söndag^^