fredag 1 juni 2012

Äntligen RIKTIGT fredagsmys

Visningar, lägenhetsförsäljning och flyttbestyr har hämmat min kreativitet till max då symaskin, tyger, garn, virknålar och stickor varit nerpackade och undangömda, men nu har vi ÄNTLIGEN sålt vår lägenhet!
Detta firar jag med riktigt fredagsmysigt pysslande och vindrickande (för jag ammar inte längre).

Ikväll syr jag på ett litet lapptäcke/quilt åt Eddie. Det blir kanske inte det vackraste av sydda verk för jag tränar på att frihandsquilta, vilket är betydligt svårare än det låter, men trots lite sneda och vinda (läs charmiga) sömmar är jag mycket nöjd med resultatet. Och Eddie kommer säkert att sova lika bra på denna filt oavsett om sömmarna är raka eller inte^^


Förhoppningsvis kan jag visa upp det färdiga resultatet under helgen för nu när min fina symaskin äntligen är framme igeb tänker jag låta den gå riktigt varm^^

4 kommentarer:

Hanne sa...

Grattis till såld lägenhet och tack för boken (sticka dockkläder). Sneda och vinda sömmar kan också bero på vinet, har jag märkt, hihi!
Återstår en flytt antar jag, lycka till!

Lena Nordin sa...

Så underbart! Vilken lyx att ta en sån helg! Och stort grattis till såld lägenhet!

Cecilia sa...

Ja, att lägenheten är såld känns fantastiskt skönt. Nu längtar jag verkligen tills flyttlasset går för i nya huset väntar ett stort, ljust och härligt pyssel -och syrum på mig. Där kommer jag spendera många kvällar med symaskinen och vinet ;)

Filten blir väldigt bra och nu slåss jag bara med kantbandet. Jag blir aldrig klok på hur jag ska sy kantbandet i hörnen så det slutar alltid med att jag klipper bort hörnen och rundar istället. Fast det blir ju snyggt det också^^

Ha en skön söndag tjejer!

Sara sa...

Hej igen!
Tänkte bara tacka för den underbara garnvinsten som jag fick. Jag fick det idag, massa underbara färger och garner. Tack ännu en gång!