söndag 10 juni 2012

Loppis på galoppen

Alla stockholmsbor borde, vid det här laget, veta att det varje lördag och söndag mellan maj-september är baklucke-loppis vid Täby galoppbana. Det är säkert en av Sveriges största loppisar och det är lika lätt att sälja där som det är att fynda.
Själv sålde jag inget idag, men jag hade vänner som gjorde och därför var jag på plats för att heja på med försäljningen samt att göra fynd och visst fyndade jag!
Eller vad sägs om den här snygga peruken?!


Den tänkte jag ha på jobbet sen, men först tänkte jag förvandla den till en snygg sjal för det är nämligen en stor härva med Mohair-garn. Ca. 70g för 25 kr! Fynd!!!
Vidare kom jag hem med en ny vägglampa (oöppnad i förpackning) till barnens nya rum för 10 kr samt ett skumgummipussel att blocka mina stickade och virkade alster på för, hör och häpna, 1 krona!
Men mitt allra billigaste och bästa fynd idag var nog ändå ett vitt klaffbord som jag fick helt gratis av mina fina vänner! Det kommer att bli så fantastiskt bra i nya huset som symaskinsbord i hobbyrummet. Tusen tack!!!

Så visst lönar det sig att åka på loppis och att det sen är ruskigt roligt att prata med folk och bara andas in den ljuvliga loppisatmosfären gör att jag aldrig kommer att sluta älska loppisar!

Inga kommentarer: