måndag 23 juli 2012

Fynd!

Vår lokala loppis har en hel hink full med stickor och virknålar och i den var jag och grävde igår. Det tog lång tid, men jag njöt varenda minut och nöjdheten nådde sitt klimax när jag en stund senare gick hemåt med 13 st Boye virknålar i blandade storlekar mellan 2-15! Att dessa nålar sedan kostade 3 kr styck gjorde verkligen inte saken sämre^^
Men behöver jag verkligen ett helt set med gamla Boye-nålar? Nä, inte direkt, men vetskapen om att dom är mina värmer i själen och dom kommer att bli så dekorativa i en pyntad glasbruk i mitt nya hobbyrum! :D4 kommentarer:

Annika sa...

Klart du behöver dem! ;)

Lillemor i Hummelsta sa...

Vilken tur du hade!! Letar med ljus o lykta efter nr 12 och nr 15 som är de enda som saknas i min samling. Verkar hopplöst.

Lillemor i Hummelsta sa...

Vilken tur du hade!! Letar med ljus o lykta efter nr 12 och nr 15 som är de enda som saknas i min samling. Verkar hopplöst.

Cecilia sa...

Lillemor! En nr 12 kan jag nog ordna åt dig. Loppisen hade flera 12:or och hittar jag en nr 15 ska jag se till att du får den också^^