onsdag 18 juli 2012

Idag bygga, imorgon bygga lite till...

Ja, inte känns det direkt hemtrevligt i huset när man kliver in genom ytterdörren och nu är det bara 12 dagar kvar tills flyttlasset går. Men vi är ändå rätt optimistiska till det hela för snart är vardagsrummet klart och efter det följer matrummet. Bara vi kan få limträbalken på plats i taket mellan kök och matrum så känns det som att det börjar vända åt rätt håll för då kan vi börja måla tak och efter det väggar.


Köket är iallafall planerat och redo för beställning, men än har vi inte rört det gamla köket för vi kommer inte hinna börja rodda med det innan vi ska flytta in. Istället planerar vi att göra klart allt runt omkring och sedan river vi ut det gamla köket och sätter in det nya så snabbt det går under hösten. Bara vi hinner innan snön kommer så är det lugnt för då kan man alltid grilla...eller koka tortellini i vattenkokaren i värsta fall ;)

En riktig glad nyhet är till sist att jag har hittat tapeten till matrummet! Den är så häftig att jag blir alldeles glad och den kommer bli så bra till kakelmosaiken. Det känns som att vi kommer att få ett kök med en skön naturkänsla, eller vad säger ni om att ha ett helt träd (!) i matrummet?!


3 kommentarer:

Eva Herremo sa...

Oj oj vad här händer saker, jag har inte varit inne hos dig på ett tag.
Ni kommer att få det jätte fint, skall bli kul att följa detta..
Lycka till..Eva H

Cecilia sa...

Hej Eva och tack.
Jo här händer det mycket just nu. Vi blev ju husägare lite hastigt och lustigt så nu spenderas semestern i byggdamm^^
Hoppas allt är bra med dig och att du får lite sol på dig^^

Soili sa...

Det där kommer att bli supersnyggt.
Ojoj......ni har att göra,men det är roligt att hålla på när man gör åt sej själv.Duktig karl du har,honom ska du vara rädd om :)♥♥