söndag 8 juli 2012

Nu börjar allvaret...

Huset är vårt och idag har vi verkligen njutit av solen, gräsmattan och vårt "slott", men imorgon är den semestern slut för nu måste vi börja jobba!
Hela huset ska i sinom tid renoveras, men till att börja med så ska köket få en ny inredning och nytt golv, matrummet ska få färg och tapet och vardagsrummet likaså. Vi planerar också att slå ut två väggar varav den ena är bärande så det blir en hel del pyssel och arbetstimmar med det. Som tur är så är farfar väldigt händig och så har vi min fina systers man att rådfråga samt få en del hjälp av och det är verkligen guld värt! Utan deras hjälp hade vi fått ta in hantverkare till allt. Nu räcker det förhoppningsvis att ta in hantverkare till vissa delar av renoveringen.

Nåväl, imorgon börjar alltså allvaret då vi ska ge oss på att öppna upp den första väggen. Något jag tycker ska bli jättespännande för jag har aldrig renoverat något förutom att måla om lite väggar i tidigare lägenheter så det ska verkligen bli en lärorik och rolig resa att renovera ett hus. Vårt hus!


Någon som verkligen stortrivs i huset är Lilly. Hon har lekt och haft så kul hela dagen och det känns så fint att vi kan ge våra barn en så bra plats att växa upp på^^2 kommentarer:

Fru Bäver sa...

Va kul att kan komma igång nu! Jag vet hur det känns, vi har bott i vårt radhus lite mer än ett år nu. Vi saknade dig igår men jag ser fram emot ännu en virkjynta i ännu ett radhus :)

Cecilia sa...

Ja nu händer det verkligen saker!
Jag var rätt grinig igår kan jag säga, för att jag inte fick möjlighet att komma till er, men så snart vi flyttat in och fått lite ordning så ska ni bli inbjudna. Då ska vi virka så det står härliga till^^