söndag 22 juli 2012

Skaparglädjen är tillbaka

Till viss del iallafall! Renoveringen av huset tar sugen och orken ifrån mig så därför blev jag extra glad när min skaparlust uppenbarade sig. Jag har mest suttit och tittat på virket den senaste tiden, men nu har jag iallafall fått ihop en mobilväska som jag kan hänga runt halsen så att jag slipper ha telefonen i bh:n när jag är ute och går i ficklösa kläder^^


(Ja, det är restgarn efter hjärtekatten Marsipan^^)

2 kommentarer:

Cecilia sa...

Vilken härlig och inspirerande blogg du har, mycket söt filur på mobilväskan. :) Jag hittade hit när jag letade efter saker att virka, jag är en nybörjar-virkare nämligen och helt fast.

Lycka till med renoveringen och glad sommar!

Cecilia sa...

Vilken härlig och inspirerande blogg du har, mycket söt filur på mobilväskan. :) Jag hittade hit när jag letade efter saker att virka, jag är en nybörjar-virkare nämligen och helt fast.

Lycka till med renoveringen och glad sommar!