söndag 15 juli 2012

Svåra val...

Det här med renoveringen är så sjukt jobbigt! Inte bara försvinner vår semester bland byggdamm och färgburkar utan förhållandet och familjelivet blir riktigt utsatt och testas nu till gränsen. Nej, vi kommer inte att separera, men nog skäller vi på varandra dagligen för att vi är så in i norden trötta.

Men jag har goda nyheter också!
Vi har upptäckt att vi faktiskt har väldigt lika smak när det gäller planlösning, färg, kök och tapet och det är så skönt för då slipper vi bråka om det också! Det jobbiga är bara att vi tycker om så mycket att det blir svårt att välja. Ska vi ha grå bänkskiva eller trä? Ljust eller mörkt golv och blir det den gröna tapeten eller den roliga med fåglarna?
Suck!
Vi har iallafall valt kök nu och vi har även hittat det perfekta kaklet så en liten bit på väg har vi kommit^^

Men det kommer dröja innan köket är på plats. Det finns alltså gott om tid att fundera och medans vi gör det ska taken kvistlackas och målas vita. Två väggar, som öppnats upp ska göras klart med limträbalk och foder och sen ska alla väggar spacklas och målas. Det enda som egentligen är färdigt är golven i vardagsrummet och matsalen. Dom har blivit slipade och lackats av en golvfirma och det blev så superbra!

Imorgon ska jag ta lite bilder på hur bygget fortskrider, men tills dess ska jag sova och ni får gärna hjälpa oss att välja tapeter. Vad tror ni om dessa mönster? Grönt, skog eller beige?
Köket kommer att bli vitt och slätt och troligtvis blir bänkskivan mörkgrå och till detta har vi tänkt oss det här vackra mosaik-kaklet.1 kommentar:

Erica sa...

Tja, jag är ju svag för grönt jag...