torsdag 23 augusti 2012

Bröllopssjalen...

Ok, det har dykt upp lite hinder i körbanan här. Jag har gått och blivit rejält förkyld med molande bihålor, nysningar, rinnande ögon och feber. Detta medförde att jag blev tvungen att åka hem tidigare från jobbet och sova bort halva eftermiddagen :(
Nu mår jag dock liiite bättre efter att ha medicinerat och druckit te, men sjalstickandet har inte direkt gynnats av sjukdomen. Vågen säger att det återstår 63 gram på nystanet som från början vägde ca 100 gram så då är jag ju inte ens halvvägs med sjalen än alltså! Hua!
Nåja, nu ska jag fokusera på sömnen istället och se om jag kan bli frisk för annars blir det ju inget bröllop oavsett om sjalen blir klar eller inte.
Krya på mig!

1 kommentar:

Annika sa...

Usch! Hoppas att du fick sova och mår lite bättre nu. Jag brukar köpa Friggs Echinacea när jag är förkyld. Det är en brus tablett som man löser upp i vatten. Krya på dig! <3