fredag 31 augusti 2012

Här går det undan!

Herre jisses vad tiden far iväg! Dagarna hinner knappt börja innan dom tar slut och detsamma gäller nätterna. Den här karusellen snurrar väldigt fort just nu.

Förra helgen var det bröllop. Det var min sambos kusin med käresta som bytte ringar under en fantastisk ceremoni med efterföljande fest. Vacker brud, stilig brudgum, glada gäster och fri påfyllning av vinet gjorde kvällen till en upplevelse att minnas. Det var en magisk dag!


Något som dock inte var lika magiskt var att bröllopet ägde rum fyrtio mil bort, men med handarbete i knät går tiden ändå rätt fort. Som ni redan vet blev min stickade bröllopssjal färdig i bilen på väg ner och på hemresan stickade jag ytterligare en sjal fast i garnet Argentina Color.


Veckan som sedan gått har fyllts av uppackning av flyttkartonger, ikeabesök, jobb och planering av nytt kök. Det sistnämnda har faktiskt tagit mest tid och energi för när jag planerar går det undan. Igår gjordes köksbeställningen och på måndag börjar snickarna riva vårt gamla kök. Kanske en lite snäv planering med tanke på att vi ännu inte hittat varken bänkskiva eller golv...Men vad sjutton, sånt löser sig säkert^^

Men ikväll lade vi faktiskt ifrån oss alla måsten och ägnade oss åt en riktig familjemyskväll med popcorn och fångarna på fortet.
Det är inte ofta Lilly har ro att titta på tv längre än en kvart, men när det är fångarna på fortet så tittar hon helt lyriskt i 1,5 timmar. Hon är knappt kontaktbar och hon sitter alltid och småler när dom ramlar eller jublar. "Ja, dom vann!" utbrister hon varje gång en ny nyckel uppenbarar sig i tv-rutan. Sötnosen^^


Själv hann jag såklart (äntligen) med att handarbeta lite och kvällen resulterade i stickade pulsvärmare i ett bandgarn som heter Cabaré. Riktigt söta blev dom, men inte helt min stil så dom får kanske hamna i "sälja-högen". Men dom var jätteroliga att göra och jag kommer säkert att göra fler med tiden^^Inga kommentarer: