måndag 20 augusti 2012

Jag erkänner!

Jag köpte inte huset för att ligga på knä i rabatten, men eftersom den tidigare ägarinnan hade såna fantastiska gröna fingrar så känner jag att jag iallafall måste göra ett ärligt försök att få rosenbuskarna att överleva.


Det var inte ett dugg roligt eller avkopplande arbete och jag har nu sjuttioåtta rivsår på händern, trettiotvå bett av myggor, spindlar, loppor och allt annat jäkelskap som bor där i jorden samt ont i knäna efter att ha rensat ogräs i den förbaskade rosenrabatten, men det känns faktiskt väldigt bra nu när det är färdigt så nu kan jag sova med gott samvete^^

2 kommentarer:

Frida Loppan sa...

Fina rosor! Jag antar att det kändes värt besväret efteråt.

Cecilia sa...

Det finns massor av fina rosor i trädgården och visst känns det bra nu när det är fint, men det svider på händerna av alla små rivsår >.<