fredag 3 augusti 2012

Kalas i flyttkartongen...

Ja, den här veckan har varit rätt intensiv med födelsedag, flytt och allt kaos däremellan.

Helgen var katastrofal med panikpackning och nervsammanbrott. Min sambo renoverade i huset, jag packade kartonger i lägenheten och barnen var hos mormor och morfar och precis allt var uppochner vilket är så jobbigt för mig som gillar lugna rutiner och ordnade förhållanden.


Men vi överlevde iallafall och på söndagskvällen kunde jag återförenas med barnen hos mormor i väntan på att flytten skulle gå på måndagsmorgonen.
Och ja, måndagen. Det var ju mer än "bara" en flyttdag för det var också min 31:a födelsedag!

Att fira födelsedag är ju alltid speciellt och mysigt, men att vakna av en hysterisk Lilly som tappat bort sin snuttefilt och sen ramla ner för trappen, när jag sömndrucken skulle ta mig ner och leta efter den, var kanske ingen vidare start på dagen. Jag klarade mig dock utan att bryta benen, men pryds nu av x antal blåmärken i varierande storlekar och färgskalor.


Snuttefilten kom iallafall till rätta och jag fick ytterligare 1 timmes välbehövlig sömn innan jag blev gratulerad på sängen. (Det var ju SÅ jag ville vakna på min födelsedag och inte genom att drumla ner för en trapp!)

Efter frukost och sedan fika vinkade jag återigen av mina barn hos mormor och åkte för att möta upp sambo och flyttbilar vid nya huset och när jag väl kom dit hade flyttgubbarna redan blivit klara, men en av flyttbilarna stod kvar på parkeringen med motorstopp. Den hade tydligen åkt halva resan med flyttlasset bak på en bärgningsbil.
På något sätt hade alltså denna dag blivit lite av en tur-i-oturen-dag, men vad störde det oss när vi just fått ett stort fint hus och senare under dagen fick födelsedagstårta!


Resten av veckan har sedan varit ett kaos bland flyttlådor och nya rutiner och mitt i allt tog min semester ett avbrott för några dagars arbete, men känslan av att ha "kommit hem" gör att ingenting känns stressigt eller jobbigt. Bara roligt^^

Men nu ska vi faktiskt sätta igång och packa igen, men denna gången resväskan, för en sista semestervecka i Danmark innan vardagen infinner sig igen.
När vi ska hinna packa upp och komma iordning i huset sen vete sjuttsingen, men vem bryr sig om såna bagateller när man har ett stort gult hus och en fin familj!

1 kommentar:

Eva Herremo sa...

Ett lite försenat grattis på din födelsedag ;-) Du är lika "gammal" som min dotter ser jag.
Förstår att det har varit mycket för er, skönt med en behövlig semester i Danmark. Njut och koppla av, huset springer inte ifrån er ;-))))
Ha det så gott/ kram Eva