lördag 18 augusti 2012

Tillbaka till verkligheten...

...med ett stort leende!!!
Det är nog väldigt få förunnade som faktiskt kommer tillbaka till jobbet efter sommarsemestern och faktiskt njuter och mår bra av det, men det gör jag! Jag fullkomligt älskar mitt jobb i denna lilla garnbutik och varje morgon känns det som en dröm att få låsa upp dörren och hälsa garnnystanen "god morgon". En sann dröm!


Att komma tillbaka efter semestern var riktigt roligt. Jag möttes av några fina höstnyheter och min chef har visst haft en produktiv sommar för det hänger nystickade tröjor och sjalar lite här och där och garnkorgarna på disken är fulla med nya, härliga sjalgarner.
Något jag verkligen fastnade för var en vacker virkad pläd i en tjock melerad ullgarnsblandning, Big Trend. Så lätt och så vackert! Jag undrar bara vilken färg jag ska välja^^
Tyvärr är det fortfarande ganska lugnt i butiken med kunder för semestertiderna är ju inte riktigt över än, men nästa vecka upphör våra sommaröppettider så då får det gärna välla in stick -och virkglada kunder^^

Inga kommentarer: