fredag 28 september 2012

Ska tyskarna bära hit bänkskivan, eller?!

Ja, här lever vi fortfarande campingliv...


Bänkskivan som fattas till köket dröjer fortfarande sig kvar i tyskland så tyvärr står hela bygget nu stilla och har gjort dom senaste 2 veckorna. Visst går det bra att laga mat på kokplatta och i ugn, men nu önskar vi faktiskt att köket ska bli klart så att vi kan komma iordning ordentligt så idag håller vi tummarna hårt att bänkskivan kommer imorgon, fredag, då byggföretaget får leveranser.

Men allt är inte dystert!
Vi trivs bättre och bättre i vårt gula fina hus här "på landet" och jag trivs faktiskt riktigt bra med att pendla till jobbet. Tänk vad skönt med all egentid och så mycket jag hinner handarbeta sen! Det är en riktigt avkopplande stund och jag är inte alls missnöjd med trafik och förseningar^^

Just nu ägnar jag mig i stort sett bara åt stickning. Jag stickar cupcakemössor på löpande band då hösten innebär mycket beställningar och sen har jag snöat in mig helt på sockor! Kanske för att vi har så kalla golv här i huset, men även för att jag nu gått från vridna sockor till "riktiga" raggisar med häl!
Mitt första par hälstrumpor har Lilly fått och hon blev så nöjd. Ok, jag vet att det kanske inte är det snyggaste hantverket som skådats, men jag har iallafall gjort den själv och det är det viktigaste! *stolt*


Sådär, nu fick ni en liten uppdatering om vad som hänt (och inte hänt) här hemma och till sist vill jag även meddela att jag faktiskt har en liten kommande överraskning här på bloggen. Vad det är får ni veta inom kort så håll utkik^^
Och medan ni väntar kanske ni vill stilla min nyfikenhet och svara på detta;
Vad handarbetar ni med i höstrugget, mina vänner?

2 kommentarer:

Luxxie - Kreativt kaos sa...

Snygga sockor! :) Det är verkligen kul när man kommer 'över' ett hinder, något man inte kunnat förr.

Handarbetar absolut i höstmörkret, det är ju nu det är som bäst. Så himla mysigt att sticka på kvällarna :)

Hanne sa...

Fina sockor, detta med hälen är inte så svårt när man väl har förstått. Jag har ett jättefint allmänt mönster till knästrumpor. En vacker dag lägger jag det på bloggen. Där anges alla rader och maskor i förhållande till varandra, så bara man vet överkantens vidd, och den kan man ju testa sig fram till, så har man per automatik alla andra uppgifter. så det spelar ingen roll om man sticker till ett barn eller en vuxen.

Vad håller jag på med? Ju, ett antal projekt, stickning och virkning, som har legat ett tag. Vill blir klar, för då vet jag vad jag ska börja med.
Parallelt sys det också en hel del.

Lycka till med bänkskivan - usch, vad irriterande!!