torsdag 20 september 2012

Teeny tiny

Eller mini-mini. Kärt barn har många namn och denna kommer absolut att bli ett kärt barn i min sticksamling. Jag pratar om mitt nya inköp som är en 23 cm lång rundsticka för sockor!

Jag har sett dom på internet förut och inte kunnat släppa tanken på detta finurliga redskap så idag tog jag steget och besökte Stäkets hantverks lagerbutik för ett inköp.
Behöver jag berätta hur nöjd jag är? Det kommer med stor säkerhet att flytta hem fler såna här minisar till mig :)


3 kommentarer:

Katarina sa...

Hej
Visst är de suveräna, har haft en tendens till att tappa stickor när jag haft strumpstickor, eller så har det kommit ett litet busfrö och knyckt en. På mina har jag just nu ett par torgvantar. Tycker det här med att sticka häl är lite krångligt, men det slog mig att jag aldrig prövat på tiny stickorna. Blir nästa utmaning. ack för din inspirerande blogg.
/Katarina

Luxxie - Kreativt kaos sa...

Vad smart! Men blir det inte lite jobbigt att hålla 'stickorna'? Dock verkar det ju skönt att inte behöva oroa sig för skarven som gärna blir på strumpstickor om man inte drar åt tillräckligt hårt.

Cecilia sa...

Visst är det lite pillrigt innan man fått kläm på dessa stickor, men jag tycker att dom är väldigt behändiga. Fast jag tror att det kan vara så att man antingen älskar dom eller hatar dom, men våga prova för om inte annat så är dom urgulliga att titta på^^