fredag 5 oktober 2012

Jaha, dags för sjukstuga igen då :(

Suck, den här fredagen blev inte riktigt som jag önskat. Vaknade imorse med feber och känner mig fortfarande som en urvriden disktrasa. Men jag gick och jobbade iallafall, fast jag gjorde nog inget direkt intryck på varken kunderna eller chefen för kroppen gick på lågvarv och huvudet var osorterat och bortkommet. Suck igen...

Nåväl. Efter en tupplur på bussresan hem kände jag mig lite piggare vid middagen, men lagom till fredagsmyset klappade kroppen ihop igen och det blev till att krypa ner i soffan under den tjocka filten, iklädd stora ullkoftan och Ugg-tofflorna, som hängt med sedan USA-resan 2005. Frossan var ett faktum och inte ens fredagsvinet fick mig på bättre humör ikväll så flaskan fick snällt stanna kvar i vinstället.
Suck, för tredje gången.


Imorgon är det tänkt att vi ska på lunch hos mor och fira finaste lillasyster, men först måste jag nog sova en bra stund. Jag skulle nog behöva en 10-12 timmars sömn just nu, men barnen väcker mig garanterat om ca 7 timmar så det blir till att sova fort om jag ska hinna med 10 timmars sömn på 7 timmar...
Håller en trött tumme för att jag är friskare och piggare imorgon.
Godnatt vänner.

Inga kommentarer: