fredag 12 oktober 2012

Japp, det var UnderBART!

Oj, vilken dag. En helt fantastisk dag för jag har varit på UnderBARA BARNmässan och firat deras 10-årskalas!

Tidigare år har utställningen varit bra, men i år tyckte jag faktiskt att det var snäppet vassare. Fler utställare, större utbud och roligare underhållning för barnen. Jag har faktiskt funderat länge på vad jag saknade, men kom inte på någonting. Detta var en riktigt bra mässa! Och att det sen även delades ut fantastiska goodiebags till oss bloggare gjorde inte saken sämre. Tusen tack för detta! Jag har inte ens hunnit gå igenom hälften än^^


Utställarna var väldigt varierande. Förutom dom stora namnen som bland annat Loppi, geggamojja, Elodie Details, Nova Star, Big Baby och Jollyroom så fanns där en uppsjö av nya mindre butiker/företag och det var dom som intresserade mig mest!

Jag fick möjlighet att träffa och prata med flera fina egenföretagare med underbara tankar och idéer och jag blev själv mycket inspirerad av deras arbete. Nyfikna? Hihi, då får ni faktiskt vara det lite till för dessa utställare vill jag berätta mer om senare och då ska jag presentera fantastiska alster, idéer, produkter och personer för er^^

Men nu får det allt räcka för ikväll. Imorgon är det tuppen som väcker mig för då ska jag jobba så jag får berätta mer om mässan imorgon och då ska ni få se bilder också^^
Återigen, Tack till UnderBARA BARN och Loppi som gjorde min dag oförglömlig och hela familjen tackar alla utställare för alla fina gåvor^^Inga kommentarer: