lördag 27 oktober 2012

Julkul!

Julen är inte så långt borta längre. Butikerna fyller redan hyllorna med tomtar och den första snön har fallit i dom flesta delarna av landet. Tycker jag att det känns jobbigt? Nej, tvärtom! Jag är överlycklig!!!

Om det finns någon som älskar julen mer än mig så blir jag förvånad för julen är en sådan varm, hjärtlig och underbar högtid då familj och vänner samlas kring god mat och vintermys och jag blir galet glad när jag tänker på allt detta. Och vem kan inte tycka om det?

Igår beställde jag julgardiner och kuddar från Jotex och idag handlade jag årets förta julmagasin från Allers. Så jag var redan i en rätt bra julstämning när det strax efter detta knackade på dörren och den fina grannpojken kom med min första leverans av jultidningar. Eller nja, jag köpte ju inga tidningar, men det blev en kokbok med julgott och en Karl Larsson kalender.
Så nu är jag redo för jul!
(Fast julpyntet får förstås vänta tills 1:a advent^^)Inga kommentarer: