söndag 7 oktober 2012

Tyskarna har levererat!

Det är så tråkigt när saker och ting inte går som det ska, men lyckan är stor när det till slut löser sig och idag är en lyckans dag för nu kom äntligen bänkskivan som vi väntat på så länge!


Jag vill ogärna tala illa om hornbach, för dom har varit väldigt trevliga och tillmötesgående, men någonting gick väldigt snett när vår bänkskiva beställdes från Tyskland via hornbach.
Vi beställde först en skiva, men upptäckte redan dagen efter att vi beställt fel och behövde en bänkskiva till. Vad hornbach då gjorde var att göra en tilläggsbeställning på vår befintliga order. Efter ca 10 dagar kom så den första bänkskivan, men sen tog det stopp. Veckorna gick och trots alla våra telefonsamtal och påtryckningar så dök aldrig den andra skivan upp.

Vad hade då hänt? Jo, tyskarna hade plockat vår order och sedan raderat den ur systemet utan att hinna se vår tilläggsbeställning. Hemma i Sverige propsade hornbach ändå på att skiva nr två var på väg, men när det efter omänskligt lång tid inte dök upp någon bänkskiva fick hornbach beställa en ny skiva med expressleverans. Fast det vill dom ogärna erkänna rakt ut, men vi är ju inga idioter.

Men hursomhelst så tjänar det faktiskt inte något till att gnälla om det nu. Bänkskivan är ju här nu och imorgon kommer snickarna tillbaka och gör klart det sista i vårt kök!
Åh, vad det ska bli spännande och roligt att få ett nytt fint och fungerande kök!

Inga kommentarer: