onsdag 21 november 2012

Jul jul jul

Jag har inte riktigt tänkt på hur mycket och hur tidigt julen faktiskt kommer ut i butikerna förrän jag själv började jobba i butik.
I samma veva som jag och Lilly hyllade hösten och njöt av alla praktfulla höstfärger skulle visst alla tomtar fram i butiken. Julgardiner, juldukar, julkulor, julglitter och julkort. Allt du kan tänka dig.
Jag fick en smärre chock av allt pyssel som skulle fram, men ber chefen mig att "jula" så får jag väl göra det då.

Jag hängde upp gardiner och ställde fram tomtar och julkulor och själv tyckte jag att det var hur mycket jul som helst, men dagen efter fick jag mig ändå en liten känga för det var visst inte tillräckligt mycket jul...
Ok, så nu börjar jag nog sakta förstå det här med att dekorera en butik för när chefen säger "all in", ja, då menar hon verkligen ALL IN! På gränsen till hysteri och galenskap! Mer än normal-Svensson någonsin kan drömma om! Helt Crazy!
Suck, jag har verkligen mycket att lära inom butiksyrket...Inga kommentarer: