torsdag 1 november 2012

Krokningskurs

Jag har länge velat lära mig att kroka och nu har jag gjort slag i saken och gått på krokningskurs!
Det var en nybörjarkurs som Eva i Stäket höll och vi fick lära oss krokningens alla grunder. Krokningens historia, hur man krokar dom vanligaste strukturerna, ökningar och minskningar samt knapphål. Och så fick vi god fika också^^


Kursen var i tisdags kväll och helt ärligt så har jag faktiskt inte lyft en kroknål sedan dess. Inte för att jag var missnöjd med kursen för den tyckte jag var väldigt inspirerande och bra, men jag kan liksom inte bestämma mig för om krokning verkligen är min grej. Det är så mycket att ta in från kursen och jag känner att jag nog måste bearbeta allt innan jag kan bestämma mig för vilket sorts krokningsprojekt jag vill göra och med vilken struktur.

Detta kanske låter som ett ilandsproblem av rang, men har man 219 pågående projekt så måste man välja noga innan man påbörjar ytterligare ett för man vill ju inte ha fler oavslutade projekt i korgen...eller?! ^^

Inga kommentarer: