torsdag 20 december 2012

För-jul

Vi snuvade tomten och delade ut några julklappar i förtid!
Jo, det är sant, vi kunde inte vänta på honom utan i helgen hade vi en minijulafton tillsammans med våra vänner. Vi åt julbord, julgodis, drack glögg och irish coffee och lät barnen öppna varsin julklapp.
Lilly och Ida fick varsin ursöt hemstickad mössa/halsduk/rånarluva och jag måste säga att det är den bäst sittande mössan jag haft till barnen!

Lilly fick en lila och rosa luva och Ida en guldgrön med lila och rosa ränder. Båda är lika söta, men bara ett barn var villig att ställa upp framför kameran och visa upp sig så Idas luva får jag visa vid ett senare tillfälle^^


Mönstret kan jag tyvärr inte dela med mig av för det är min väns mönster, men hon låter hälsa att hon kan ta emot stickbetällningar om någon är intresserad. Maila mig isåfall så ordnar vi allt^^

Inga kommentarer: