söndag 16 december 2012

Tredje advent

Och julen står nu officiellt runt hörnet och det gör även vår snögubbe^^


Här hemma har det varit full rulle hela december med jobb, pyntande, julbak, julmat och såklart handarbetande av julklappar. Med några få dagar kvar till julafton börjar garnhögen sakta förvandlas till färdiga julklappar, men än är det en hel del kvar att göra.
Det enda som känns lite jobbigt med allt handarbetande till jul är att man ju inte kan visa upp alla färdiga klappar för då blir det ingen överraskning för min släkt och mina vänner! Men så snart klapparna är levererade ska ni såklart få se^^

Jag tycker själv att det känns lite trist att jag inte hunnit med någon julkalender här på bloggen i år, men barnen, huset, julstöket och jobbet har helt enkelt tagit för mycket tid :/
Men imorgon ska jag iallafall lägga upp lite bilder och tips på roliga saker att pyssla med såhär i juletid. Jag har utkastet klart sånär som på några detaljer. Fast först ska jag sova lite!

Trevlig tredje advent, mina vänner!

Inga kommentarer: