torsdag 10 januari 2013

Längtar efter våren nu!

Vårens nyheter har börjat att droppa in i butiken och det gör att jag längtar mer än någonsin till solen och värmen. Jag vill sitta på min altan med stickorna och teet och se på när barnen leker barfota i gräset. Jag längtar så att det gör ont, men vad gör vädret då? Jo, det bestämmer sig för att sänka temperaturen till minusgrader igen och ösa ner en massa snö! Så trist :/

Men jag får väl fortsätta att drömma och vänta och hålla humöret uppe med alla inspirerande vår och sommarmönster.
Hos oss kommer det bland annat att dyka upp ett nytt garn på hyllorna som jag är nyfiken på. Ett lite tjockare garn i bomull/akryl. Vi har fått bilder, men ännu inget garn att klappa på^^


Men alla nyheter till trots så ska man också tänka på att inte helt snöa in sig bara på nyheter för även bland äldre mönster kan man hitta gobitar som tillexempel den här söta sommardressen. Den tänker jag sticka till lilla Ida i något mjukt bomullsgarn. Kanske Blend från Hjärtegarn. vi får se vilket garn och vilken färg det blir^^2 kommentarer:

Fru Bävers virkvrå sa...

Det garnet ser ju lovande ut! Tycker det brukat va svårt att hitta tjockare garn i bomull... Show and tell på nästa virkträff!

Cecilia sa...

Absolut fru bäver^^
Jag är själv väldigt nyfiken för jag blev ledsen när viva utgick och ersattes med Viktoria för Viktoria är så tungt och stumt. Hoppas att detta nya är bra. Färgkartan ser iallafall lovande ut^^