tisdag 22 januari 2013

Snart Syfestival ❤

Snart är det äntligen dags för årets första Syfestival!


Jag kommer självklart att vara där och förhoppningsvis göra lite fynd, knyta nya kontakter och såklart samla inspiration. Än har jag inte hunnit kolla, men det brukar oftast vara minst en workshop som lockar mig.
Det finns så mycket roligt att se och göra på mässan, som tillexempel i monter B0132. Hälsa gärna på där så får ni se^^

2 kommentarer:

Suss sa...

Nämen, vad betyder det, ska du stå på mässan? Blev nyfiken ju.. För första gången känner jag mig lite mätt, har så mycket dåliga samveten här hemma (i form av högar och åter högar med tyg och UFO:n...). Men risken finns att jag blir sugen när det börjar närma sig ändå. :-D

Cecilia sa...

Nej jag ska inte stå på mässan själv, men mina chefer ska. Själv ska jag dit och njuta^^