måndag 18 februari 2013

Syfestivalen vår

Igår var jag och min nyblockade pyttipannasjal på syfestivalen i Älvsjö och det var, som alltid, en väldigt njutningsfull upplevelse!


Man fullkomligt fylls av glädje och inspiration en sån här dag och idéerna till nya mönster och pyssel svämmar nästan över i mig^^


Mina blickar drogs nog ändå mest till quiltmontrarna och stickningen och några fina saker jag fick med mig hem var tre symönster på väska, nessesärer och grytlappar från bl.a. Tyghörnan. Lite oumbärliga stickmarkörer och stickstoppar från Stäkets hantverk hamnade också i påsen samt en kul stickbok med bra mönster på mössor, vantar och sockor. Perfekt nu när jag har restgarnsår^^


Men ingen mässa utan garn såklart, även om jag igår faktiskt bara kom hem med en enda härva garn. Ett lilaaktigt lingarn från Rowan köpt i YlloTylls monter och som ska bli en jättefin vårmössa till mig själv^^Inga kommentarer: