torsdag 14 mars 2013

Bortrest..? Nej, vi bygger om!^^

Här är jag!
Jag har lyst med min frånvaro här på bloggen, men istället synts mer i kakel-och badrumsbutiker för vi ska renovera/bygga om vårt badrum.

Att vi hade mycket att göra förra helgen visste ni redan, men att det skulle bli såhär mycket planerande, besök i kakelbutiker och bläddrande i badrumskataloger hela den här veckan visste inte ens vi själva, men vi har använt dygnens alla timmar åt att planera för vårt nya badrum som, sedan i måndags, byggs om av några glada och trevliga byggare.

Jo, det är väl klart att jag förstod att vi skulle ha många beslut att ta, men nej, jag trodde faktiskt inte att dygnets 24 timmar skulle kännas som 3 timmar. Stress är bara förnamnet!
Men det är rolig stress den här gången för ÄNTLIGEN har jag fått se vårt ruttna gamla badrum, som ingen velat vara i slås i småbitar och demoleras till oigenkännlighet för att nu byggas upp igen till ett rum att trivas, njuta och må bra i!

Imorgon ska jag se till att samla ihop lite bilder från veckans byggkaos, men här får ni se hur badrummet såg ut innan byggarna anlände. Avlångt, trångt, kallt och oinbjudande...

Inga kommentarer: