fredag 1 mars 2013

I upprätt läge

Jodå, visst var det halsfluss jag åkt på och enligt läkaren har jag fått en ordentlig sådan också. Så det blev penicillin och sängläge några dagar, men idag verkar det faktiskt ha vänt. Febern har inte synts till sedan igår och jag har kunnat äta fast föda igen istället för soppor och det känns mycket bra^^
Visst är jag fortfarande lite matt, men ledvärken och halsontet är nu borta och då gör inte lite trötthet mig något.

Nu blir det en lugn helg med familjen och samla krafterna igen och sen tänkte jag inte vara sjuk på ett bra tag!

2 kommentarer:

Karin sa...

Hallå!
Har tittat runt på din blogg och vad mycket fina grejer du gör, kul. Jag kommer snart tillbaka och kikar in igen. Ha det bra och hoppas att du mår bättre, Karin

Cecilia sa...

Välkommen! Kul att du gillar bloggen^^