lördag 2 mars 2013

Lyckad lördag^^

Åh, vilken bra kväll!
Ätit fantastiskt god mat på en rolig 40-årsfest och sett barnen leka för fullt 5 timmar i sträck, hejat fram båda mina mellofavoriter till finalen (Robin och Anton samt avslutat min tredje spetsstickade vårmössa denna vecka. Kan en lördag bli mycket bättre?!^^


Mönstret till denna mössa är hälften lånat/hälften egengjort och det gör mig osäker på om jag kan/får publicera det i bloggen eller inte. Jag ska kolla upp upphovsrättslagen ordentligt innan så att inget blir tokigt. Men om allt är ok med lagar, regler och respektfullhet så har jag mönstret i stl 1 år till damstorlek och har tänkt att publicera det här på bloggen så snart som möjligt.
Ifall någon skulle vilja ha en sån här vårmössa dvs^^

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh vilken fin mössa! Hade gärna velat ha mönster! maila mig på: bel_lisen@hotmail.com