onsdag 20 mars 2013

Snart releaseparty!

Uppdateringarna duggar tyvärr inte direkt tätt här just nu. Badrumsrenoveringen tar en del tid och nu har även båda barnen blivit sjuka. Lilly ligger med feber och kräks och Ida går runt och kräks. Så vi har sådär lagom roligt just nu :/

Men lite egentid brukar jag lyckas sno åt mig på kvällarna, när jag inte somnar när jag nattar barnen dvs. och den lilla timmen ägnar jag såklart åt stickningen.
Jag skulle gärna virka på min vårtröja, men jag har lyckats förlägga min virknål så det projektet får vänta. Istället har jag ägnat tiden åt att renskriva och teststicka mitt nya mönster som jag planerar att publicera här innan mars är slut. Just nu är jag inne på den sista storleken (det kommer att finnas stl 6 mån - dam) och passar den som den ska så blir det snart releaseparty för ett nytt gratismönster^^2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, längtar! Alltid kul med nya mönster. Krya på er stackare.

marremorr sa...

Usch, så jobbigt när barnen är sjuka. Hoppas de blir bättre snart och att du själv håller dig på benen. Mönstret ser toppenfint ut!=0)