torsdag 30 maj 2013

Active & Fun

Det här har jag velat berätta för er för flera dagar sen, men tyvärr räcker ibland inte dygnens timmar till, men i lördags var jag inbjuden till ett jätteroligt och inspirerande event av Loppi, Viktväktarna och Rica Hotells!
Allt ägde rum på just Rica Hotell i Stockholm och i deras nyrenoverade och superfräscha lokaler. Hela hotellet har precis genomgått en jätterenovering och all ny design är inspirerad av Stockholm. Alltså helt i min smak eftersom jag tycker så mycket om svensk design och jag kan verkligen rekommendera ett besök om ni har vägarna förbi^^


Eventet hette "Active & Fun" och det var verkligen roligt och väldigt inspirerande. Viktväktarna bjöd på nyttig information och vi fick till och med ett 3-månaders abonnemang på Viktväktarna Online. Jag kommer absolut att ta till vara på dessa veckor!
Tack!


Shirley Clamp kunde tyvärr inte komma, men fanns med på videolänk och det var roligt, men allra bäst var ändå att vi fick pröva på olika träningsformer som vardagsträning med Laila, Zumba med BABYoch en frisläppande dans. Svettigt blev det och träningsvärk fick jag^^


När allt det roliga var över fick vi med oss en välfylld goodiebag som innehöll varor från Viktväktarna, inspirerande tidningar, uppiggande hälsobarer och återhämtande sportdrycker för att bara nämna en del.
Av Alfons Åberg fick vi även en finfin kokbok för barnen och den kommer att användas flitigt av mig och barnen. Många bra recept!


Så jag vill tacka Loppi, Rica hotell och Viktväktarna för denna härliga lördag. Det var fantastiskt!^^

Inga kommentarer: