torsdag 20 juni 2013

Lästips för fibertokar

Sommaren är här och snart är det semestertider!
Själv tänker jag (såklart) spendera semestern med familjen och garnnystanen, men jag kommer även att läsa en hel del. Många läser ju faktiskt mycket mer under sommaren än under övriga året och det gäller även mig, men till skillnad från många så läser jag inte böcker utan tidningar!
Sommaren är den tiden på året jag köper som mest tidningar för det är så skönt att sätta sig i gröngräset med en lätt och innehållsrik tidning och som småbarnsförälder är det perfekt när man snabbt behöver släppa läsandet för att jaga små rymlingar^^

Ofta köper jag lösnummer i kiosker och butiker, såsom engelska och amerikanska stick -och virkmagasin som tex Let´s Knit, men jag vill faktiskt också passa på att tipsa om Tidningskungen!
Att jag prenumererar på tidningar är inget nytt. Det dimper ju ner tidningar som 101 Nya Idéer och Made by Me några gånger om året i min brevlåda, men under sommaren brukar jag även skaffa mig en "sommarprenumeration". Via Tidningskungen kan man få superbra erbjudanden på några nummer av en tidning man gillar och när prenumerationetiden sedan går ut avslutas den automatiskt. Det tycker jag är kanon! (även om jag nästan alltid fortsätter att prenumerera under hösten också...)
I år har jag dock svårt för att välja. Det kommer antingen att bli Allt om handarbete-Stickning, Kreativ Stickning eller Knitting, men jag velar fortfarande. Vilken tycker ni att jag ska välja?!

Andra stick -och virktidningar hos tidningskungen är tex Simply knittingVogue knitting och Interweave knits.
Tycker man om sömnad finns flera olika sömnadstidningar också och även tidningar och magasin om pärlor, kortmakeri och scrapbooking och quiltning. Gå in på Tidningskungen och klicka runt och jag lovar dig att du kan hitta en sommarprenumeration (eller långtidsprenumeration) som passar dig^^


Inga kommentarer: