fredag 26 juli 2013

På semester!

Stängt har jag inte, men vi har åkt iväg på semester och då hinner jag (tyvärr) inte blogga så mycket!
Just nu befinner vi oss på västkusten där vi badar i havet, äter glass, gör dagsutflykter till roliga och spännande ställen och sen stickar jag ju förstås^^

På vägen ner hit, i bilen, stickade jag klart en vit söt bolero till mig själv och nu håller jag på med en turkos luftig topp (även den till mig själv) och nu ikväll blev jag klar med bakstycket. Detta är ett snabbstickat mönster med tappade maskor och en "vattenfallsringning" i fram. Ja, det låter fint, men vi får se om jag lyckas få till halsringningen^^

Bilder på toppen och boleron kommer snart, men tills dess vill jag visa den här superfina solhatten som min fina syster har virkat till mig!
Hon är så duktig och hatten är så snygg och skön. Tack! <3


Inga kommentarer: