söndag 7 juli 2013

Vad gör jag?!

Ja, det undrar jag också ibland, men just nu vet jag precis vad jag håller på med. När jag inte jobbar så tränar jag och pluggar näringslära med Viktväktarna!

Ok, det kanske inte lät som världens roligaste sommarnöje, men jag tycker faktiskt inte alls att det är så dumt för jag har hittills gått ner nästan 3 kg och sprungit mina första 3 km och detta på bara två veckor!


Det enda som faktiskt är lite dumt är att jag är så trött på kvällarna att jag knappt orkar sticka och ännu mindre orkar blogga fast det kan ju bero på värmen, allt bus med sommarlediga barn och långa arbetsdagar.
Men snart är det semester även för mig och då ska jag nog få tid att både sticka, träna, sova, blogga och busa med barnen^^

På handarbetsfronten är planen nu, fram till semestern, att göra klart ärmarna på min spetsstickade sommarbolero så att jag kan börja på nästa projekt, ett linne stickat med tappade maskor. Åh vad jag längtar tills boleron är klar^^Inga kommentarer: