måndag 26 augusti 2013

Fortfarande sommar!

Det blir allt kyligare på kvällarna och nätterna och tyvärr måste vi kanske erkänna att hösten snart är på ingång. Mina pelargoner har fått flytta in igen efter ett skönt långt sommarlov och nu börjar det även att bli lite bråttom att slipa och måla om möbler eftersom jag helst gör sånt grovjobb i trädgården.

Att hösten närmar sig så smått märks även i min mailbox för varje vecka dimper det nu ner nya beställningar på stickade babykoftor, stickade och virkade mössor och sydda barn -och babyfiltar, vilket är så superkul! Verkligen ett mycket roligare hösttecken än gulnande blad och kyliga nätter^^

Så under dom kommande veckorna har jag roligheter att göra och jag tänkte även ta tag i bloggen och uppdatera lite under flikarna "till salu" och "beställningar" samt lägga till en helt ny kolumn om stickning och lite tips och trix kring detta.
Jag tänkte även knåpa vidare på ett helt nytt mönster på en spetsstickad mössa som jag planerar att förgylla er kommande höst med. Hur låter det?

Men först ska jag sova lite så att jag orkar slipa, måla, sticka, virka och sy och samtidigt vara en arbetande mamma, flickvän, kock och hushållerska^^
Sköt om er alla fina vänner och njut av årets sista sommarvärme!

1 kommentar:

Nenne sa...

Hejsan!
Jag lade in mössan jag stickade enl ditt mönster som min "veckans härmapa" hos Sveas punkt. Med länk och så till dig! Hedras den som hedras bör!

Tycker härmapan är en jättegullig grej så man får hylla alla ni duktiga som gör mönster!

Ha en bra dag!