lördag 10 augusti 2013

Hemma igen!

Borta bra, men hemma är ändå alltid bäst!
Efter två veckors semesterresa till Varberg och Ronneby är vi nu hemma igen med väskorna fulla av loppisfynd, garnfynd, tyger och självklart en massa smutstvätt. Vi har verkligen haft en jättetrevlig tid med många utflykter, bad och skratt med både nya och gamla vänner, men nu får det ändå allt räcka med resandet för en stund. Jag gillar att semestra, men får ändå väldigt lätt hemlängtan^^

Från Varberg har jag ju bloggat litegrann, men under vår vecka i Ronneby har det varit tystare. Det har helt enkelt berott på att jag inte orkat efter alla utflykter och äventyr, men jag ska ge er en liten snabbrepris av vår vecka så snart jag gått igenom alla bilder^^

Nu fortsätter vår semester några dagar till här på hemmaplan innan det är dags att börja jobba igen och jag kan faktiskt erkänna att jag längtar tillbaka till jobbet litegrann^^

Inga kommentarer: