lördag 17 augusti 2013

Just nu är det många som ringer...

Dagarna passerar i en rasande fart just nu och jag tycker inte att jag hinner med hälften av allt jag önskar!

I tisdags skolades barnen in på nya förskolan och i onsdags började jag att jobba igen och trots att det fortfarande är ganska lugnt i butiken så finns där massor att göra som att skylta om, städa, snygga till, hänga om gardiner och klappa allt garn såklart. Väl hemma sedan så fortsätter mitt egna arbete med beställningar på både sömnad och handarbete och sedan försöker jag också att hinna med att sticka lite presenter till kommande födelsedagar så ja, det är rätt många bollar i luften just nu och ungefär 5483 maskor igång på olika stickor runtom i huset^^

Fast trots att det låter som att jag drunknar i projekt och garn så trivs jag faktiskt väldigt bra med detta. Sista veckan på min semester blev lite väl slapp och det mår jag ju inte så bra av. Nej, lite fart i vardagen gör mig bara glad och nöjd!

Men nu har klockan passerat 00.00 och jag måste nog sova lite för imorgon är det jobb i butiken som gäller igen och efter det blir det kalas hos tjejernas kusiner. Orkar jag så tänkte jag nog också springa en liten runda innan jag börjar jobba, men det är inget jag kan lova att det kommer ske för sovmornar är ju förskräckligt sköna ;)Inga kommentarer: