måndag 30 september 2013

Det Händer i helgen

I helgen handlade nästan allt om händer! Haha jo, visst låter det lustigt, men jag ska förklara^^

Vi började lördagen med att packa ner termosar med varm choklad i picknickväskan och sen blev det utflykt till Lidingö där det 49:e Lidingöloppet gick av stapeln. Ingen av oss sprang, men vi har nästan alltid vänner och släkt som springer så vi är flitiga hej:are längs spåret.
Men löpare använder väl snarare fötterna än händerna, tänker ni säkert och visst har ni så rätt, men vi som hejar gör inte det utan vi klappar händerna tills dom nästan domnar! Och klappade gjorde vi i nästan 3 timmar!


Efter ett flitigt hejande begav vi oss sedan vidare till våra vänner som höll kalas. Det var deras minsting som fyllde hela 2 år och det är ju verkligen värt att firas!
Ett litet paket fick hon av oss, men innehållet var, förhoppningsvis, ändå uppskattat då det innehöll en bok om Tummen och hans vän samt ett par Lovikka-vantar att värma tummen i^^

Börjar ni förstå vad som händer? Jag sa ju att helgen hade med händer att göra^^

Söndagen sedan blev betydligt lugnare än lördagen. En kort tur till ett lokalt plantage för inhandling av höstblommor till trädgården och sedan plantering, rensning av rabatter, beskärning av fruktträd och buskar och så kratta lite. Gissa om händerna var lortiga sen?!

Avslutningsvis blev det varm choklad och te kring köksbordet och jag passade på att sticka lite mer Lovikka-vantar. Just nu sitter det ett par röda vantar till Lilly på strumpstickor och ett par mörkgrå på rundstickor åt mig själv^^

Inga kommentarer: