torsdag 19 september 2013

Höst och ull

Hösten är här och på sätt och vis kan jag tycka att det är lite skönt med regn och svalare väder. Jag är nog en person som gillar alla årstider lika mycket. Alla har ju sin charm.
Höstens charm är alla vackra färger, mustiga grytor, levande ljus, nybryggt te och såklart allt mjukt och värmande sticke^^

Mina stickor går varma nu och tunna bomullsgarner har bytts mot fluffiga, glittriga och gosiga ullgarner i höstens alla färger. Jag stickar mössor i tunna och sköna Fame paljett...

Och jag stickar pulsvärmare i mjuka och sköna ullgarner som Juvel och babyull...

Och för att fylla ut den resterande tiden (alltså den tid jag borde spendera på sömn efter att ha tagit hand om barnen, hushållet, jobbet och stickningen...) ägnar jag och en väninna på att starta upp en liten hemsida och webshop där vi kommer att sälja våra handgjorda alster samt ta emot beställningar på stickade, virkade och sydda kläder saker. Eftersom vi båda får ganska mycket förfrågningar om att sticka på beställning så tänkte vi se om det skulle funka att göra slag i saken och starta "butik" :)

Men nu ska jag sticka lite mer på en pulsvärmare och sen väntar sängen. I helgen kommer faktiskt ett efterlängtat mönster att uppenbara sig här på bloggen också, efter önskemål av en fin läsare^^

Sköt om er och varandra!

1 kommentar:

FarmorMormorA sa...

Fint garn och fina mössor. Ja det här med pulsvärmare trodde jag bara var en "modegrej" men stickade mig ett par förra vintern. Oj vad de värmde gott.