måndag 30 september 2013

Jag har en webshop!

Ja, här händer det grejer ska ni veta! Jag och en vän har startat en hemsida med tillhörande webshop och det är så spännande!

Butiken heter Lilla maskan och tanken är att vi ska få möjlighet att nå ut till folk med våra stickade, virkade och sydda alster för även om många av ni, mina fina läsare, handarbetar själva så gör faktiskt inte alla det (konstiga tanke). Men här kommer alla kunna få möjlighet att handla handarbetade alster fulla med omtanke, värme och fibrer. Handla direkt från webshopen eller beställ just det Du vill ha. Du bestämmer färg, form och material och vi tillverkar, personligt och unikt!

Så välkomna att kika in och hälsa på och om ni inte själva är intresserade av att få hjälp med stickningen eller sömnaden så kanske ni vill vara änglar och hjälpa oss att sprida ordet om att vi finns?
Vi finns på www.lillamaskan.se och det finns även en länk till webshopen här ovanför i menyraden.

Men vad kommer att hända med Made by Cecilia-bloggen då? Ta det lugnt, jag kommer såklart att fortsätta att blogga och inspirera er precis som vanligt. Bloggen kommer att leva vidare oavsett hur många projekt jag har igång runt omkring^^

Tack vänner!!!

Inga kommentarer: