måndag 9 september 2013

Många bollar i luften

Nu börjar det ta fart i butiken igen efter sommarlugnet, vilket såklart är jättekul, men oj vad trött man är när man kommer hem. Man har inte riktigt fått upp farten än efter semestern^^
Fast lite energi har jag ändå kvar när jag kommer hem. Iallafall tillräckligt för att påbörja en massa nya projekt utan att först avsluta sånt som redan sitter på stickorna. Suck, jag undrar om man någonsin kommer att lära sig...

Men en hel del projekt just nu är faktiskt beställningsjobb och det har jag avslutat en hel del av på sistone. Det senaste i raden är detta mumsiga berg av kakor och bullar och visst blir man sugen?!

Totalt innehöll denna beställning 17 st kakor, bullar och tårtor samt två par virkade converse (som jag tyvärr glömde fota innan dom for iväg med posten), men trots att det var pillrigt och tidskrävande så var det väldigt roligt.
Även barnen var glatt engagerade i detta projekt och tyckte att det var jättekul att se kakfatet fyllas på från dag till dag, men dom var väldigt duktiga och rörde aldrig något. Tänk om dom kunde respektera mina saker lika bra som det som ska till kunder för se beställningsjobb har dom minsann vett att låta bli! Och tur är väl det för annars skulle jag väl få göra om saker både en och sju gånger eller skaffa ett kassaskåp^^

Nu har det dock blivit dags att lägg undan virknålen igen och ta fram stickorna för nästa jobb är en beställning på tre stycken mössor stickade i Fame Trend Paljett. Ett av min favoritgarner så jag ser verkligen fram emot det och mönstret är också jättefint så det blir kul. bilder kommer snart, var så säkra, för detta kommer att vara jätteroligt och därmed gå fort!
Men först ska jag sova lite^^

Inga kommentarer: