tisdag 1 oktober 2013

Fair isle-muddar

Jag har just avmaskat dessa supersköna muddar i 100% ull och jag vill genast göra fler!
Jag har suttit och knåpat på idéer och mönster en tid till dessa och nu är dom alltså klara. Nu ska jag direkt sticka några till och sen jobba vidare på en hel serie med detta lätta och fina mönster, Fair isle för nybörjaren!^^

Psst...Muddarna finns att köpa eller beställa i andra färger på Lilla maskan^^

3 kommentarer:

Hanne sa...

Väldigt fina muddar och lite spännande färgsättning. Hade nog aldrig kommit på iden att kombiniera rosa och grön, men det funkar ju alldeles utmärkt. Är det något speciellt i tekniken med Far Isle stickning jämfört med vanlig mönsterstickning typ lusekofta?

Cecilia sa...

Hej Hanne!
Kul att du gillar färgerna. Jag tycker att det är kul att blanda färger^^

Fair isle betyder tvåförgsstickning på engelska så nej, det är ingen skillnad på detta och tekniken för lusekoftor. Jag tycker bara att ordet "fair isle" låter fint så därför väljer jag att använda det^^

virkostickmaja sa...

Så fina 😍