torsdag 17 oktober 2013

Jodå, jag finns kvar^^

Efter flertalet förfrågningar om var jag har tagit vägen, då blogginläggen inte direkt duggat tätt, kan jag lugnt meddela att jag finns kvar och mår bra.
Eller jag mår iallafall bra nu för på sistone har jag faktiskt brottats med en envis och betungande höstdepression och usch vad grått livet blev!
Men, som sagt, jag mår bra igen och livsglädjen verkar ha återkommit och livet är i färg igen^^

Fast inte har jag legat under en sten och deppat hela tiden. Nej, jag har jobbat på som vanligt med butiksjobbet och sedan men den nyöppnade webshoppen som jag och min kollega driver på vår fritid.
Beställningar på vantar, mössor och axelvärmare har börjat dimpa ner i mailboxen och jag sitter också och stickar upp en varm vinter-accossear-garderob till mina egna små busfrön. På mina stickorna sitter det just nu en fuskolle till Ida i härliga lila färger i garnet Carolina från M&K.

Till mig själv stickar jag mörkgrå Lovikka-vantar och egendesignade muddar, men dom får ni se senare när dom blir klara.

Sådär, nu har ni fått ett livstecken från mig och jag kan även tala om att jag faktiskt har både roliga stickidéer och höstligt pyssel att dela ut såsmåningom så blogginläggen kommer att tätna, men allra först ska jag sova och sedan njuta av en ledig fredag. Det blir jag, stickorna och symaskinen imorgon. Lycka!Inga kommentarer: