lördag 26 oktober 2013

Längtar!

Sådär ja! Efter att ha haft en intensiv och rolig dag på jobbet så har jag nu landat i soffan med stickningen och ipaden och jag lääängtar så tills imorgon för då är det min tur att gå på Syfestivalen!!!


Jag brukar trivas att gå på symässan på söndagen för då är det lite mindre folk och lite lugnare (och tur är väl det eftersom jag jobbar i butiken på fredagen och lördagen). Jag får bara hoppas att det finns lite fina saker kvar åt mig^^

Som vanligt kommer jag nog att attackera böckerna först för jag älskar ju mönsterböcker! Jag har hur mycket böcker som helst i hobbyrummet, men jag kan ändå inte få nog. Det är så härligt att leta inspiration och mönster i dom och jo, det händer faktiskt (rätt ofta) att jag läser mönsterböcker som godnattsaga åt mig själv på kvällarna^^

Efter böckerna bär det nog av mot quilttygerna och symönstren för min nya Opal och jag har planer att sy mycket fina saker i höst och då behövs fina tyger och inspiration! Jag behöver fylla på med fina bomullstyger till babytäcken och även fleece om någon säljer det till bra pris.

Garn. Ja, det står näst på listan för det kan man ju aldrig få för mycket av. Denna gång är jag nog mest ute efter lite tunnare mjuka babygarner i ull eller ullblandning. Jag hoppas att det finns några fina nystan eller härvor åt mig. Och knappar, ja! man behöver alltid knappar!
Workshops är också kul att gå på, men tyvärr har det inte varit några roliga workshops dem senaste åren, tycker jag. Kanske är jag kräsen, jag vet inte.

Till sist så måste jag ju även hälsa på alla fina vänner som jobbar med utställningarna! Cheferna som sliter hårt hela helgen måste såklart få varsin kopp kaffe och sen måste jag även hälsa på Eva på Stäkets hantverk. Hon är så fin och har visst en liten present som väntar på mig på mässan ;)

Så jag läääängtar så tills imorgon när jag ska få besöka Älvsjömässan än en gång, tillsammans med min fina syster och goda vän, och klappa en massa härligt garn^^

Inga kommentarer: