torsdag 31 oktober 2013

Långtråkigt

Jag är hemma och sjuk och det är så tråkigt och jobbigt. Stickorna är knappt ljumma för tyvärr orkar jag inte sticka så värst mycket för jag har ont :(
Nej, det är inget livshotande, men det är iallafall vääääldigt synd om mig!
Jag har haft ont i snart en vecka, men i måndags blev det mycket värre och sedan dess har jag varit hemma,  förutom en hög med läkarbesök och provtagningar då, så ni som undrar varför jag inte skrivit något om helgens Syfestival i Älvsjö så beror det på detta. Men jag kan iallafall tillägga att jag hade väldigt roligt och att jag fyndade en hel del roligt på mässan (Jag ska se om jag kan fota lite senare idag och visa er).

Men inget ont som inte har något gott med sig? Under min sjuka vecka har jag iallfall hunnit titta ifatt alla mina tv-serier som jag missat (vilket var rätt många). Jag har lyssnat på sommarpratare och stickpoddar som jag inte hunnit med samt sovit mer och längre än på flera månader. Fast trots att detta låter som ett litet himmelrike så hade jag faktiskt ändå bytt allt detta mot en vanlig arbetsvecka och bus med barnen för att bara vara hemma är så långtråkigt.

Fast nu har jag gnällt klart för idag och över till lite roligheter! Något som verkligen gladde mig var att se att det tillkommit fler nya läsare till bloggen! Det var verkligen en rolig upptäckt och jag välkomnar alla nya vänner med öppna armar^^
En annan rolig nyhet är att jag nu har gått ner över 10 kg under dem senaste 4 månaderna och detta med hjälp av Viktväktarna. Jag har inte skrivit så mycket om min viktnedgång för jag tycker väl inte att detta är en bantarblogg direkt, men -10 kg kan man väl skryta lite med? ;) Men bara för att få det sagt så måste jag tillägga att jag faktiskt inte bantar utan jag "lär mig att äta rätt". Jag äter faktiskt precis allting, men jag har fått en ny syn på mängder och hur ofta jag stoppar i mig saker och sen har jag också börjat att springa / jogga / lufsa och det hjälper nog mycket^^

Sådär, nu känner jag mig lite gladare efter att ha fått prata lite med er fina bloggvänner och som en liten avslutning får ni en bild av dessa små babyset som jag lyckats få ihop under veckan. Jag har stickat dom små hjälmmössorna och min kollega från jobbet har gjort tossorna. Visst är det sött?!
Vi säljer dessa på vår sida Lilla maskan för 249 kr. Kanske kan vara ett litet presenttips åt någon liten? Annars kanske ni kan bli inspirerade att sticka till små knoddar ni också^^
3 kommentarer:

madelein sa...

Krya på dig!

Cecilia sa...

Tack^^

Linda sa...

Låter spännande med stickpoddar, vart hittar du dem? Ibland kan det vara ganska skönt att vara sjuk så att man "får" se på tv-serier och bara göra vad man vill :)

Hoppas du kryar på dig snart och får energin tillbaka!