fredag 18 oktober 2013

Min Opal och jag

Varannan fredag är jag ledig! Ledig från jobbet och ledig från man och barn och det är så skönt att få lite andrum och ladda batterierna då^^

Mina lediga dagar ser dock nästan likadana ut varje gång (såvida jag inte passar på att åka iväg och träffa vänner eller göra ärenden).
Vanligtvis tillbringar jag min tid i arbetsrummet/hobbyrummet för där har jag garn, tyg, symaskin och all tänkbar inspiration vart jag än vänder mig. Ett perfekt rum för avkoppling^^

Idag har jag haft en dejt med min nya fina Husqvarna Opal 670 och vi har haft så roligt! Tillsammans har vi påbörjat ett supersött pinwheel babytäcke i lappteknik. Nästan alla rutor hann bli klara innan det var dags att hämta tjejerna från dagis och nu längtar jag tills jag får tid att avsluta arbetet.
Täcket kommer att få en ram och baksida i vit fleece och får sedan förhoppningsvis värma någon liten bebis i vinter^^

4 kommentarer:

Frida Loppan sa...

Ser ut som det blir en riktigt fin filt. Fina färger.

Cecilia sa...

Tack Frida!

Karin sa...

Superfint och vilka fina färger du har fått ihop. Ser fram emot en bild framöver på täcket när det är klart, ha det bra Karin

Cecilia sa...

Tack! Jag hoppas att jag hittar tid att göra färdigt det sista. Jobbar extra mycket just nu då det är Syfestival-helgen här i Stockholm, men jag tror att jag kanske kan få loss lite egentid på måndag ;)