torsdag 24 oktober 2013

Ny väska

Jag fick verkligen inte till någon bra bild på denna nya väskan som jag sytt, men jag är ändå tillräckligt nöjd för att visa er!Färgerna är galet off och den gula bakgrunden var egentligen vit, men bortsett från det, visst blev väskan bra?
Jag tyckte att mönstret var riktigt roligt att sy efter och jag kommer troligen att sy fler av dessa i olika färger och kanske med lite andra detaljer. Idéerna fladdrar ju jämt runt i huvudet på mig^^

Väskan är sydd i två olika mönstertyger och med botten och ovandel i brun läderimitation. Insidan är fodrad med beige bomullsväv och under slejfen sitter ett magnetlås. Dem två axelbanden är fästa vid D-ringar i guld och har sen dekorerats med en snygg stjärnsöm. Jag är nöjd!

Lapptäcket däremot är tyvärr inte färdigt än. En söm hamnade lite fel och när jag skulle sprätta blev jag så trött på det att jag valde att gå ner och titta på tv istället, men jag hoppas att jag hinner göra klart det imorgon. Jag har ju faktiskt bara sprättandet av sömmen och baksidan kvar!

Här får ni förresten en till bild på väskan för att visa dess rätta färger. Denna bild togs under arbetets gång. Jag ska verkligen försöka att ta bättre bilder på väskan, om jag bara hinner, för just nu hänger den på mitt jobb i butiken och kanske hinner bli såld innan jag jobbar där igen nästa gång^^
4 kommentarer:

Anonym sa...

Wow vilken snygg ...... får man fråga var får man tag på mönster till denna snygga om man vill prova göra en själv ??? kram marie

Cecilia sa...

Hej! Jag sydde lite "på känn", men det finns ett liknande mönster hos Burda. Vet dock inte numret på det, men kika i deras mönsterkatalog^^

Madde sa...

Åh vad fin, vad skicklig du är!

Cecilia sa...

Tack Madde^^