torsdag 28 november 2013

Mössa på!

Kan ni förstå att det är första advent om bara 3 dagar?!
Jag kan verkligen inte fatta det och i mig finns det tyvärr ingen julkänsla än :/ Kanske beror det på det milda vädret och den uteblivna snön eller så har jag väl fått något elakartat antijul-virus för jag älskar ju julen och brukar längta efter att få plocka fram allt pynt redan i oktober!
Men nej, i år infinner sig inte julkänslan och det känns så avigt. Fast trots detta ska jag ändå julpynta imorgon. Jag har iallafall köpt nya julgardiner till köket och det ska bli spännande att se hur det blir^^


Något som däremot inte känns avigt och som inte har uteblivit är min kärlek för att sticka mössor! Korta rundstickor i alla storlekar ligger framme och alla har dom ett påbörjat mössprojekt på sig. Det brukar ju bli ett par åttiosju mössor under hösten och vintern för min del ;)

Några "korvmössor" har det redan blivit och nu håller jag på att sticka upp ytterligare två stycken till butikerna och i förrgår maskade jag av denna Stenmark-inspirerade mössa med skuttande renar. Mönstret blev bra, men min fair-isle teknik behöver bli rätt mycket bättre. Ojämnt och fult, men jag är ändå nöjd. Mössan är varm och skön^^


Ikväll blir det torsdagsmys för mig för imorgon är jag ledig. Då är det jag, jullådan och mer mösstickning^^

Inga kommentarer: