måndag 2 december 2013

Böjd slöjd, del 2

Dag två av trådslöjdskursen är avklarad och jag kan stoltsera med två färdiga och snygga föremål, ljusstaken och en liten skål!


Jag är mycket nöjd och det var så roligt att jag med säkerhet kommer att fortsätta med detta hemma. Jag har faktiskt redan varit på både Panduro och Slöjd-Detaljer och inhandlat verktyg, ståltråd och pärlor^^


Idag på kursen fick vi lära oss en annan flätteknik än igår och denna var helt klart mer invecklad och komplicerad. Innan vi ens kom igång med själva flätningen hade halva kursdagen gått åt till förberedelser och slagsmål med bångstyriga och långa vajrar.
Men när vi, till slut, kom igång gick det väldans fort och var riktigt roligt.


Jag gjorde, som sagt, en liten skål och även om den blev lite sned så är jag mycket nöjd och stolt. I den kommer jag endast att lägga riktigt lyxiga karameller nu till julen^^Inga kommentarer: