onsdag 1 januari 2014

God fortsättning!
På julafton hade jag lite irritation i ena örat och jag trodde att jag fått en vaxpropp. På natten till juldagen kunde jag inte sova för då gjorde det ONT! Så på juldagen blev det till att åka till närakuten, men domen blev inte vaxpropp utan öroninflammation!
Mellandagarna har därmed spenderats i viloläge och jag har knaprat piller från morgon till kväll :/
Nu, ca en vecka senare har jag betydligt mindre ont, men örat är igentäppt och fyllt med vätska så jag hör inget alls på den sidan. Men dövheten är faktiskt inte det värsta utan att balansnerven blivit påverkad så jag har varit yr och åksjuk hela veckan och, håll i er nu; inte kunnat sticka på flera dagar!


Men sjukdomar och skador hoppas jag nu hör till det förgångna året och istället ser jag nu framåt mot ett spännande 2014. Planerna för det nya året är stora och många och det ska bli riktigt roligt att anta utmaningarna. Nyårslöften? Nej, inte ett enda faktiskt, men några utmaningar. Både egna och andras.

Mina två största personliga utmaningar blir att delta och gå i mål på både Göteborgsvarvet och Lidingöloppet. (Det blir totalt 5,1 mil + en sjuhelsikes massa träning)
Jag ska gå ner mina sista överviktskilon och återgå till min forna form (2013 gick jag ner 11 kg)
Bloggen ska också få mer kärlek och uppdateras en hel del och sen har jag antagit en utmaning om att skriva 1 inlägg om dagen (och jag vill ju att varje blogginlägg ska vara meningsfullt)
Till sist så har jag även beslutat att delta i utmaningen "10kr/nystan 2014". Detta går ut på att du lägger 10 kr i en burk varje gång du avslutar ett garnnystan. Jag hoppas på bra sparpengar samt en minskning i garnförrådet ;)

Men nu så ska jag kliva upp ur sängen och koka årets första kopp te så jag vill avsluta detta första inlägg med att önska alla mina fina läsare ett Gott nytt år och en God fortsättning. Jag hoppas att ni hänger med mig och bloggen ett år till! <3


1 kommentar:

Madde sa...

Gott nytt år, kul med utmaningar!